Om oss

Å velge dyrlege handler om tillit – både til at dyret ditt får riktig behandling, og til at både to- og firbente blir behandlet med omsorg og respekt. Hos Steinkjer Veterinærsenter får du god ekspertise av et faglig dyktig team som alltid setter deg og dyret i fokus.

Steinkjer Veterinærsenter (3 of 21)
Veterinærer
Autorisert dyrepleier
Assistenter
/7
Døgnåpen vakttelefon
Steinkjer Veterinærsenter (4 of 21)

Lokaler

Vi har store og nye lokaler som er spesialutformet for undersøkelse og behandling av smådyr og hest. Klinikken har egen smådyravdeling og hesteavdeling.

Smådyrklinikken har 5 behandlingsrom og god romkapasitet, moderne og ny bildediagnostikk (ultralyd og digitalrøntgen), operasjonssal med gassanestesi og overvåkningsutstyr og godt utrustet «inhouse» laboratorium.

Hesteklinikken har poliklinikk fasiliteter, innendørs mønstringsbane, tredemølle til hest, oppstalling, operasjonssal med gassanestesi, overvåkningsutstyr og egen oppvåkningsboks.

Vi tar imot pasienter for de fleste typer diagnostikk og behandling, i tillegg kjører også Steinkjer Veterinærsenter ambulatorisk hest-og produksjonsdyrpraksis.

Våre ansatte

Lars Stokke

 • Daglig leder og veterinær
 • lars@steinkjervet.no
 • Lars er veterinær og daglig leder ved Steinkjer Veterinærsenter. Han ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2001. Etter dette har han drevet en allsidig klinisk praksis innen både hest, produksjonsdyr og smådyr. Han har erfaring fra klinikkdrift både klinisk og administrativt. De siste 10 årene har Lars fokusert mest på etterutdanning innen fagområdet hest. Han arbeider mye med halthetsutredninger på hest og fatter i stor grad interesse for fagfeltet kirurgi. Lars har hatt ulike tillitsverv i Den Norske Veterinærforening, blant annet som leder for Hestepraktiserende Veterinærers Forening.

  Deltar i veterinærvakta.

  Har 2 engelsk settere som brukes til jakt.

Ola Benan

 • Veterinær
 • ola@steinkjervet.no
 • Ola er veterinær ved Steinkjer Veterinærsenter. Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 1998. Siden den gang har han deltatt i klinisk veterinærvakt. Etter utdanningen jobbet han med produksjonsdyr, hest og smådyr ved Heimdal Dyreklinikk, samt smådyr ved andre dyreklinikker, offentlig forvalting i Mattilsynet, og som spesialrådgiver svin ved Nortura. De siste årene har Ola drevet allsidig praksis på Steinkjer med produksjonsdyr, hest og smådyr. Han har også videreutdanning innen beinkirurgi, og utfører korsbåndsoperasjoner, reparerer beinbrudd etc.
  Han har i flere år vært regiontillitsvalgt for Akademikernes veterinærer i Trøndelag, Møre og Romsdal, og har også videreutdanning innen besetningsmedisin og forebyggende helsearbeid i storfepraksis.

  Deltar i veterinærvakta.

  Har 2 engelsk settere som brukes til jakt.

Katharina Wanderås

 • Veterinær
 • Uteksaminert veterinær ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences våren 2017. Begynte å jobbe for Steinkjer Veterinærsenter med studentlisens sommeren 2016. Har allsidig praksis fra smådyrklinikken, med størst interesse for indremedisin. Katharina har videre kurset seg innen akuttmedisin på smådyr, endokrinologi, HD-røntgen og halthetsdiagnostikk. Katharina kjører også produksjonsdyrpraksis, og deltar i veterinærvakta. Driver med islandshest på fritiden.

  Har en labrador som hun nyter lange turer i skog og mark med.

Nina Trapnes

 • Dyrepleier
 • Nina er utdannet Dyrepleier ved Hansenberg skole i Kolding, Danmark. Hun ble ferdig utdannet høsten 2012. Hun har flere års arbeidserfaring som praktikant og dyrepleier ved flere smådyrklinikker. Nina har gått årsstudium i husdyrvelferd, hun har deltatt på flere kurs, og i tillegg til videreutdanning innen anestesi har hun også stor interesse for tannhelse. Andre interessefelt innen faget er ernæring og sårpleie.

  Har en katt som heter Panter.

Lena Blomli

 • Dyrelegeassistent
 • Lena jobber som assistent ved Steinkjer Veterinærsenter. I tillegg jobber hun i Helse Nord-Trøndelag, prehospital klinikk som ambulansearbeider/paramedic. Før hun startet sin karriere i ambulansetjenesten har Lena en allsidig erfaring som klinikkassistent ved smådyrklinikk i 6 år. Av relevant etterutdanning kan nevnes Tannkurs, Norsk dyrepleier og assistent forening 2006. Innføring i hundefag ved hint, 15 stp 2004. Hun har i tillegg til dette videreutdannet seg innen anestesi på hest. Lena har hunder, hester og geiter og en katt hjemme.

Standard bilde for ansatt

Grim Rømo

 • Veterinær
 • Veterinær som deltar i den offentlige veterinærvakta som Steinkjer Veterinærsenter administrerer.

Mia Sofie Rande

 • Veterinær
 • Mia ble uteksaminert veterinær ved NMBU Veterinærhøgskolen våren 2019, og jobbet som klinikkassistent og på studentlisens ved smådyrklinikk i Oslo før hun begynte å jobbe for Steinkjer Veterinærsenter. Hun liker godt akuttmedisin, indremedisinske problemstillinger og jobber gjerne med dyr i alle størrelser. Mia deltar også i den kliniske veterinærvakta. Hun er over middels reiseglad og har en finsk lapphund som heter Alaska.

Tove Kilås

 • Dyrelegeassistent
 • Tove er ansatt som klinikkassistent ved Steinkjer Veterinærsenter. Hun har drevet gård med saueproduksjon siden 1999. Hun har utdannelse og yrkeserfaring innen helse, og har fagbrev i kontor og- administrasjon. Tove tar del i alle aspekt i den daglige driften av klinikken, og trives godt med alle de ulike arbeidsoppgavene det innebærer. Tove har i tillegg til sau, både gjeterhund og fuglehund, som brukes aktivt. Tove er klinikkens tillitsvalgt.

Maren Rømo Lunkan

 • Veterinær
 • Uteksaminert veterinær ved Freie Universität Berlin 2010.
  Det første året jobbet Maren som vikar i kombinert smådyr- og produksjonsdyrpraksis og tok del i den kommunale veterinærvakta i Hardanger og på Fosen, før hun begynte i Mattilsynet på Steinkjer. I Mattilsynet har hovedvekten vært på kjøttkontroll og dyrevelferd.

  Maren har tatt videreutdanning innen besetningsmedisin og forebyggende helsearbeid i storfepraksis.

  Maren har deltatt i veterinærvakta på Steinkjer i flere år, og jobber nå i daglig praksis hos oss med hovedvekt på produksjonsdyr.

  Maren har to storpudler som blant annet brukes til jakt.

Bergliot Sørensen

 • Assistent / Administrasjon
 • bergliot@steinkjervet.no
 • Bergliot er utdannet økonom ved Nord Universitet med hovedvekt på økonomistyring og arbeidsrett, og har i flere år jobbet i dyrebutikk. I tillegg har hun lang fartstid innen hestesporten, blant annet som beriderelev hos den danske trenerlegenden Hasse Hoffmann.

  Hun jobber i hovedsak administrativt med klinikkøkonomi og markedsføring, og klinisk på hesteavdelingen.
  Bergliot har de siste årene kurset seg innen anestesi og røntgen på hest, samt laserterapi av både smådyr og hester.

  Bergliot har to dressurhester, og vier fritiden sin til ridning og fjellturer.

Samarbeids­partnere

Lars Moen

 • Godkjent spesialist i hestesykdommer, Partner og daglig leder i Romerike Hesteklinikk AS, BVetMed CertES (Soft Tissue) MDNV
 • Utdannet på The Royal Veterinary College ved University of London, og har drevet Rikstotoklinikken Bjerke i 17 år før oppstarten av Romerike Hesteklinikk.

  Han er en av landets fremste/mest erfarne hesteveterinærer. Hans hovedinteresser innen hestepraksis er kirurgi, halthetsundersøkelser og bildediagnostikk.

  Innen kirurgi har han lang erfaring med de fleste inngrep som utføres på hest, bl.a. artroskopi, laparoskopi og laserkirurgi.
  Lars Moen har vært hos oss siden vi åpnet i 2016. Han bidrar med avansert kirurgi og er hos oss på jevnlig basis.

Bjørn Fuglem

 • Smådyrkirurg. Daglig på EMPET Storo, samt en dag i uken på Ryen.
 • Bjørn ble uteksaminert fra NVH i 2005 og har senere jobbet i smådyrpraksis ved flere større smådyrhospitaler, deriblant Norges Veterinærhøgskole, Aalborg Dyrehospital og Jeløy dyreklinikk.

  Bjørn har sitt hovedfokus er ben og bløtvevsskirurgi, halthetsdiagnostikk, og har i forbindelse med dette tatt kontinuerlig videreutdanning i inn og utland.

  Blant annet har Bjørn gått helt opp til masterclass i AO sitt program for operasjon og stabilisering av ulike typer frakturer. Han er også en ivrig foredragsholder innenfor disse emner, og er sertifisert for utfyllelse av patellaattester.

  Anerkjent smådyrkirurg som bidrar som mentor for våre veterinærer innen beinkirurgi på smådyr.

Steinkjer Veterinærsenter (2 of 21)

Få kompetent behandling av ditt dyr

1. Bestill time

Fyll ut skjemaet og fortell oss litt mer om hva vi kan hjelpe deg med og når det passer for deg å komme til oss. Vi tar kontakt med deg med forslag til tidspunkt. 

2. Besøk oss i Hallemvegen 14 på Egge

Her tar vi imot dyret ditt for kontroll, diagnostikk og behandling. Vi oppretter journal for dyret ditt slik at vi alltid er oppdatert på dyrets helsehistorikk ved neste konsultasjon.

3. Sikre best mulig helseoppfølging for ditt dyr

Med en dyrlege som kjenner dyret ditt, og som alltid er tilgjengelig kan du være sikker på at dyret ditt får den beste behandlingen.