Om oss


Vi har store og nye lokaler som er spesialutformet for undersøkelse og behandling av smådyr og hest. Klinikken har egen smådyravdeling og hesteavdeling.

Smådyrklinikken har 5 behandlingsrom og god romkapasitet, moderne og ny bildediagnostikk (ultralyd og digitalrøntgen), operasjonssal med gassanestesi og overvåkningsutstyr og godt utrustet «inhouse» laboratorium.

Hesteklinikken har poliklinikk fasiliteter, innendørs mønstringsbane, operasjonssal med gassanestesi, overvåkningsutstyr og egen oppvåkningsboks.

Vi tar imot pasienter for de fleste typer diagnostikk og behandling, i tillegg kjører også Steinkjer Veterinærsenter ambulatorisk hest-og produksjonsdyrpraksis.

Steinkjer Veterinærsenter deltar og administrerer den offentlige dyrlegevakten.
Vi holder til på Egge i nærheten av E6 like nord for Steinkjer.

Lars Stokke


DAGLIG LEDER OG VETERINÆR
lars@steinkjervet.no

Lars er veterinær og daglig leder ved Steinkjer Veterinærsenter. Han ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole i 2001. Etter dette har han drevet en allsidig klinisk praksis innen både hest, produksjonsdyr og smådyr. Han har erfaring fra klinikkdrift både klinisk og administrativt. De siste 10 årene har Lars fokusert mest på etterutdanning innen fagområdet hest. Dette har han kombinert med produksjonsdyrpraksis, samt at han i hele sin yrkesaktive karriere har tatt del i veterinærvakt og således fått erfaring innen de ulike fagområdene. Lars har hatt ulike tillitsverv i Den Norske Veterinærforening, blant annet som leder for Hestepraktiserende Veterinærers Forening.

Deltar i veterinærvakta.

Har 2 engelsk settere som brukes til jakt.

Ola Benan


Ola er veterinær ved Steinkjer Veterinærsenter. Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 1998. Siden den gang har han deltatt i klinisk veterinærvakt. Etter utdanningen jobbet han med produksjonsdyr, hest og smådyr ved Heimdal Dyreklinikk, samt smådyr ved andre dyreklinikker, offentlig forvalting i Mattilsynet, og som spesialrådgiver svin ved Nortura. De siste årene har Ola drevet allsidig praksis på Steinkjer med produksjonsdyr, hest og smådyr. Han har i flere år vært regiontillitsvalgt for Akademikernes veterinærer i Trøndelag, Møre og Romsdal.

Deltar i veterinærvakta.

Har 2 engelsk settere som brukes til jakt.

Katharina Wanderås


VETERINÆR

Uteksaminert veterinær ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences våren 2017. Begynte å jobbe for Steinkjer Veterinærsenter med studentlisens sommeren 2016. Har allsidig praksis fra smådyrklinikken, med størst interesse for indremedisin. Katharina har videre kurset seg innen akuttmedisin på smådyr, endokrinologi, HD-røntgen og halthetsdiagnostikk. Katharina kjører også produksjonsdyrpraksis, og deltar i veterinærvakta. Driver med islandshest på fritiden.

Nina Trapnes


DYREPLEIER

Nina er utdannet Dyrepleier ved Hansenberg skole i Kolding, Danmark. Hun ble ferdig utdannet høsten 2012. Hun har flere års arbeidserfaring som praktikant og dyrepleier ved flere smådyrklinikker. Nina har deltatt på flere kurs og har videreutdanning i anestesi. Andre interessefelt innen faget er ernæring og sårpleie Nina har både katten Panter og flere høner hjemme.

Lena Blomli


DYRLEGEASSISTENT

Lena jobber som assistent ved Steinkjer Veterinærsenter. I tillegg jobber hun i Helse Nord-Trøndelag, prehospital klinikk som ambulansearbeider/paramedic. Før hun startet sin karriere i ambulansetjenesten har Lena en allsidig erfaring som klinikkassistent ved smådyrklinikk i 6 år. Av relevant etterutdanning kan nevnes Tannkurs, Norsk dyrepleier og assistent forening 2006. Innføring i hundefag ved hint, 15 stp 2004. Driver med hest og hund i fritiden.

Grim Rømo


VETERINÆR

Veterinær som deltar i den offentlige veterinærvakta som Steinkjer Veterinærsenter administrerer.

Mia Sofie Rande


VETERINÆR

Mia ble uteksaminert veterinær ved NMBU Veterinærhøgskolen våren 2019, og jobbet som klinikkassistent og på studentlisens ved smådyrklinikk i Oslo før hun begynte å jobbe for Steinkjer Veterinærsenter. Hun liker godt akuttmedisin, indremedisinske problemstillinger og jobber gjerne med dyr i alle størrelser. Mia deltar også i den kliniske veterinærvakta. Hun er over middels reiseglad og har en finsk lapphund som heter Alaska.

Tove Kilås


DYRLEGEASSISTENT

Tove er ansatt som klinikkassistent ved Steinkjer Veterinærsenter. Hun har drevet gård med saueproduksjon siden 1999. Hun har utdannelse og yrkeserfaring innen helse, og har fagbrev i kontor og- administrasjon. Tove tar del i alle aspekt i den daglige driften av klinikken, og trives godt med alle de ulike arbeidsoppgavene det innebærer. Tove har i tillegg til sau, både gjeterhund og fuglehund, som brukes aktivt. Tove er klinikkens tillitsvalgt.

Maren Rømo Lunkan


VETERINÆR

Uteksaminert veterinær ved Freie Universität Berlin 2010.
Det første året jobbet Maren som vikar i kombinert smådyr- og produksjonsdyrpraksis og tok del i den kommunale veterinærvakta i Hardanger og på Fosen, før hun begynte i Mattilsynet på Steinkjer. I Mattilsynet har hovedvekten vært på kjøttkontroll og dyrevelferd.

Maren har deltatt i veterinærvakta på Steinkjer i flere år, før hun nå også ble ansatt i daglig praksis med hovedvekt på produksjonsdyr.

Maren har en storpuddel som bl.a. brukes til jakt.

 

Bergliot Sørensenbergliot@steinkjervet.no


ASSISTENT/ADMINISTRASJON

Bergliot er utdannet økonom ved Nord Universitet med hovedvekt på økonomistyring og arbeidsrett, og har i flere år jobbet i dyrebutikk. I tillegg har hun lang fartstid innen hestesporten, blant annet som beriderelev hos den danske trenerlegenden Hasse Hoffmann. Hun jobber i hovedsak administrativt og på hesteavdelingen.
Bergliot har en fransk bulldog og en dressurhest, og vier fritiden sin til ridningen.

Bestill time